lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kylmä!

Vappuaatto ja perinteiseen tapaan lämpötila on melkein pakkasen puolella. Tai tuntuu kylmemmältä kuin onkaan, mihin on syynä aika navakasti puhaltava pohjoistuuli. Ei tee mieli mennä ulkosalle, ei sitten yhtään. Sen verran on tänään ulkoiltu, että on käyty paikallisessa agrimarketissa hakemassa viisi säkillistä puutarhamultaa.

Ostosreissun päätteeksi sitten kärräsin multasäkit autotalliin viimevuotisten säkkien seuraksi. Niinpä niin, muisti on kuin emmental-juusto, en sitten muistanut ollenkaan, että siellä on varastossa multaa vaikka millä mitalla. Enkä tietenkään asiaa tarkistanut, ennen kuin menin ostamaan lisää, kun ei ollut minkäänlaista havaintoa siitä että niitä viime vuodelta jäi. Onneksi ei haittaa yhtään vaikka niitä nyt sitten on enemmän, kaikki menee kyllä, eikä varmaan riitäkään.

On sen verran viileää, että lintulaudan alla on tänään käynyt vierailijoita enemmän kuin aikohin. Siellä on maassa melkoinen määrä siemeniä vielä ja näin vappuaaton kylmän ilman kunniaksi hyvin näyttävät kelpaavan.


Naaraspunatulkku viihtyi pitkään siemenkasalla.

Järvellä liikkui joku outo otus. Kuvia siitä oli todella vaikea saada - oli niin vikkelä liikkeissään.

Seuraakin kuva-arvoitus:Onko se kala?


Vai onko se Loch Nessiltä tänne eksynyt hirvistys?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti