maanantai 25. huhtikuuta 2011

Aamulenkillä löydettyä…

Aamukuudelta taas mennä lönköteltiin koiran kanssa vähän ulkoilemaan. Kierrettiin pihamaata ja katseltiin ja ihmeteltiin mitä kaikkea on jo lähtenyt kasvamaan. Sitten löytyi lisää krookuksia! Etupihallakin postilaatikon ympärillä on krookuksia - jee. Ne on istutettu myös kaksi vuotta sitten syksyllä. En enää muistanutkaan, että niitä tuli tuonne laitettua noinkin moneen paikkaan.


Nyt ne näyttävät sitten kaikki heräävän ruususen unestaan, ovat nökötelleet siellä maassa kaksi kasvukautta ja nyt sitten päättivät, että on aika kukkia.


Takapihalla niitä on sitten vähän enemmän. Niitä nousee nupulle ihan joka päivä, vaikka tuolla takimmaisessa takapihan nurkassa on vielä viime syksyn lehdetkin haravoimatta. En enää ollenkaan muistanut mitä kaikkea sinne laitettiin, mutta näyttäisi olevan niin, että kolmea eri väriä on maahan pistetty. Kohta siellä on oikea krookuspelto. On muuten vinhan näköistä, vaikka nuo krookukset sellaisia pieniä käppänöitä ovatkin. Ei ole kovin ravinteikas kasvualusta tuo takapiha.

Tässä nyt aloitellaan päivän hommia pikkuhiljaa, tiedossa on ainakin haravointia, kasvihuoneen järjestelyä, siivousta ynnä muuta sellaista mukavaa. Toivottavasti saan tänään jotain aikaan myös niiden lavakaulusten kanssa, jos vaikka saisi ne loputkin maalattua ja sitten iltapäivällä vaikka laitettua jo paikoilleen. No katsotaan miten käy - eli päivitystä aiheesta mahdollisesti myöhemmin tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti