tiistai 12. huhtikuuta 2011

Lähtökuopissa - kirjaimellisesti

Tämä aamupäivä on mennyt pakkaillessa. Ulkona on tosi kaunis ilma,+11 astetta näytti olevan varjossa. Koirakin ilmeisesti vaistoaa, että jotain erityistä on tekeillä. Joka kerta kun sen vie ulos se saa mielettömiä juoksu-hyppy-hepulikohtauksia.Siinä lumi vaan pöllyää takapihalla, kun Ronja-neiti hepuloi.
 
Harmittaa lähteminen, juuri kun täällä alkaa kevät tulla ihan tosissaan.
 

Niin, tänään on ollut se kevään ensimmäinen päivä, kun on saanut hätistellä kärpäsiä ulkona.


Tänään on myös ollut se kevään ensimmäinen päivä, milloin nokkosperhoset ovat heränneet.

Harmittaa lähteminen, kun luonto tosiaan alkaa viimeinkin heräillä.

Tänään on myös ollut se päivä, jolloin on saanut kiroilla jäteauton kuljettajaa, joka kirjaimellisesti kaapi lähtökuopat tuohon pihalle.


Liekö syy kuvakulmassa, mutta näyttää huomattavasti hentoisemmalta kuopalta kuvassa. On tuolla kuopalla syvyyttä puoleen pyörään. *tuttaa. Olisi tuolla ollut kääntöpaikkakin, kuorma-auton kokoa, vaan ei kelvannut kuskille, ei. Piti tulla vääntämään keskelle pihaa sorat ruttuun.

Ei harmita yhtään lähteminen, kun ärsyttää moinen idioottimaisuus. Onkohan tänään se kevätpäivä, milloin soitetaan jätehuoltoyhtiölle ja vaaditaan lanaus pihaan.

Niin, ja tänään on se kevään ensimmäinen päivä, kun tuo naapurinpahalainen on taas heitellyt kalanperkeitä pitkin ojanpohjia. *KELE! Varikset taas raahasivat niitä moskia tänne pihalle. Ja ilman muuta, niinhän siinä kävi, että koira otti ja söi osan. Vielä toinen *KELE. Nyt se on pakko madottaa taas.

Ei harmita yhtään lähteminen, mietityttää vaan, mitä ihmettä tuollaiselle naapurille voi tehdä? Onkohan tänään se ensimmäinen kevätpäivä, milloin soitetaan kunnan terveystarkastajalle ..?

Plussat ja miinukset… joo, taidan lähteä huitin helkuttiin täältä!

Pääkaupukiseudulta sitten päivityksiä, jos on aihetta, viimeistään sitten kun pääsen puutarhamyymälään penkomaan.

Hyvää alkanutta kevättä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Semmoista se on, paikat pehmenee, kun lumet sulaa. Mutta miten ihmeessä sinä voit lähteä pääkaupunkiseudulle, kun kevät ja kesä on ihan ovella??? Minua ei saisi sinne muutenkaan mutta kaikkein vähiten kesäaikaan.

    VastaaPoista
  2. Voi, enhän minä olisi muuten lähtenyt, mutta kun on leikkaus edessä täällä paikallisessa sairaalassa torstaina - eli pakko oli tulla.

    Mutta heti kun pystyn ajamaan, kääntyy auton nokka kohti pohjoista =)

    VastaaPoista