perjantai 13. toukokuuta 2011

Bloggerikin sitten nurin koko päivän…

Tämän aamun suurin uutinen blogeista luettuna, oli suomalaisopiskelijan kaatama Blogger -palvelu. Todenperäisyydestä en tiedä, mutta blogi, josta tämän uutisen bongasin, on yleisesti ottaen luotettava lähde. Blogger siis on ollut nurin ihan koko päivän, tässä sen korjaantumista odotellessa pitänee vaan kirjotella juttunsa tekstikäsittelyohjelmalla ja siirtää ne sitten myöhemmin blogiin.

Aamulla asteita oli +6 ja aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Puutarhahommissa tuli viihdyttyä melkoisen pitkään.

Punajuuret (Beta Vulgaris) ja punajuuren sukuiset kasvit pitävät sipuleista. Siispä kasvilaatikkooni jo kylvettyjen kevätsipuleiden seuraksi päätyi tänään Lollipop-sekoitus, jossa on kolmea eri Beta Vulgaris -lajia. Nämä lajikkeet, Monalisa - viininpunainen, Chioggia - punaraidallinen ja Burpees Golden - keltaraidallinen ovat minulle uusia tuttavuuksia. En voinut vastustaa kiusausta kun tuon siemenpussin näin, eli pakko oli ostaa kokeiltavaksi.


Tomaatintaimia ja munakoisoja tuli koulittua isompiin ruukkuihin ihan mahdoton määrä. En laskemaan ryhtynyt, mutta 9 neliön kasvihuoneeni alkaa olla täynnä taimiruukkuja - ja suurin osa taimista on tomaatinsukuisia kasveja.

Pihaakin tuli rapsuteltua ja kottikärryllinen kaikenlaista kompostiin menevää tavaraa sieltä vielä tuli. Siinäpä ne sitten olivatkin tämän päivän puutarhurihommelit.

Ja kaiken kukkuraksi jouduin sitten julkaisemaan eilisen kirjoituksen uudelleen, kun olivat poistaneet kaikki edellisen päivän postaukset kaikista blogeista. Onneksi oli tallella koko juttu vielä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti