perjantai 8. heinäkuuta 2011

Könkkäilyä kainalosauvoilla

On tämä varsinainen tuppukylä ja sen mukaan näköjään on täällä asuvat tyypitkin. Eilen illalla naapuri - ei onneksi mikään ihan lähinaapuri, vaan tuolta reilun puolen kilsan päästä, tulla törmäsi tontille riehumaan. Itse olin toisten naapureiden kanssa jutustelemassa tuolla luontopolulla parin sadan metrin päässä, kun tämä idiootti oli pihatiellämme käynyt mieheeni käsiksi. Kun yhteistä kieltä ei löytynyt ja jäi epäselväksi mikä oli riehumisen syy, tämä tyyppi sitten oli sanojen loputtua ottanut kädet avuksi. Mieheni suomea osaamattomana ei muuta osannut tehdä kuin huutaa apua. Mikä taas sitten aiheutti meikäläiselle pakonomaisen paikallerynnistysreaktion. Taisin siinä matkalla huudellakin melkoisen kovaäänisesti, että mitä *kelettä siellä riehutaan, sen verran kovaa mölyä tuo piti.

Paikalle päästyäni tämä saatanan juntti sitten tuli ihan iholle ja huusi kuin hyeena minulle. Mitään tolkkua siitä ei saanut. Muutaman kerran karjaisin takaisin, että ole hiljaa - tuloksetta. Olin aika pahasti alakynnessä, jyrkässä rinteessä tuon tyypin alapuolella, ja niinpä tämä juntti sitten kaksin käsin työnsi minut rinnettä alas. Sen jälkeen vielä uhitteli nyrkki sentin päässä naamastani, että jos sulla olis munat niin hän kyllä hoitelisi. Huutoahan siinä jatkui varmaan vaikka kuinka kauan, kaiketikin tätä tyyppiä risoi eniten se, että en perääntynyt senttiäkään. Ei ole tapana kännisiä riehujia väistellä, varsinkaan omalla tontilla. Siinä vaiheessa kun näytti siltä, että sieltä todella tulee vielä nyrkistäkin soitettiin hätänumeroon. Soitettiin poliisit siis siitäkin huolimatta, että tämä kyseinen riehuja meitä vielä viihdytti näyttämällä persettään.

Tämä aamupäivä on sitten kulunut terveysasemalla röntgenissä ja vammojen paikkauksessa. Polvi *skana ja vähän muuta pientä vammaa tässä sitten olisi kärsittävänä. Viikon sairasloma - siihen asti kun tällä tuppukylällä radiologi terveysasemalla on paikalla - eli vasta ensi viikon lopussa. Sitten mennään ultraäänikuvaukseen ja katsotaan mitä kaikkea pehmytkudosta on mennyt rikki. Luut onneksi säilyivät ehjinä.

No, täällä nyt täytyy vaan yrittää pärjätä peltohommissa ja muutenkin yksijalkaisena. Saas nährä kuin käy.

2 kommenttia:

  1. OHHOH. Ei voi muuta sanoa! Humalatilako oli syynä koko riehumiseen?

    VastaaPoista
  2. Joo, näin luulisin, kännissähän tuo oli kuin käki. Äijä vaan huusi, että hänellä on rantaoikeus - joten yritti pyrkiä tuonne pihaan - rantahan on tuossa meidän takapihalla. Vaan eipä meille tulla tuollalailla, kehoitin poistumaan tontiltani. Tuossa koko tapauksessa täyttyy kuuden eri rikosnimikkeen tunnusmerkistöt - tulkintatavasta riippuen, jotta kivaa tulee sitten kun käräjille mennään - ja varmasti mennään - aion vaatia pirun kovat korvaukset =)

    VastaaPoista