tiistai 8. heinäkuuta 2014

Tilanpuutetta kasvimaalla

Kasvimaa on mutavelliä, sinne taas uppoaa nilkkojaan myöten. Onneksi tuli tehtyä muutama puupolku, niitä pitkin sentään siellä pääsee edes vähän liikkumaan.


Sipulit ovat ottaneet jonkinlaisen kasvuspurtin samoin rikkaruohot. Kummatkohan voittavat - rikkaruohot vissiin, pahoin pelkään.

Kasvimaalla ei ole tapahtunut oikeastaan yhtään mitään kokonaiseen kuukauteen. Ainoat kasvit, jotka siellä ovat kasvaneet ovat sipulit. Kaikki muut nyhjöttävät penkeissään surkean näköisinä. Ei siellä kukaan vielä hengiltä ole päässyt, mutta läheltä liippaa.

Kun lähes kaikki kasvimaalle istuttamani alkoi näyttää siltä, että kuihtuvat pois, laitoin tietty uusia itämään. Kappas vaan - nyt sitä sitten on tulossa tuplasti kaikkea, kun nyt näyttää sittenkin siltä, että tuolla pellolla olevat toipuvat. Saas nähdä mahtuvatko kaikki tuonne pellolle, vai joudunko luopumaan osasta.

Ei vaan, ehkä tässä olisi aiheellista painua kitkemään, ei tuollaista rikkaruohomättäkköä kukaan jaksa katsella.

3 kommenttia:

 1. Samat on tunnelmat, ei mene oikein tasaisesti tämä veden ja lämmön annostelu tänä vuonna. Hyvältähän sinulla kuitenkin rikkaruohojen puolesta näyttää. Menin eilen muutaman päivän tauon jälkeen saviselle kasvimaallemme, voi että mikä rikkaruohoräjähdys siellä odottikaan. Ehkä lämpö nyt tuo helpotusta ainakin joillekin kasveille. Nuo "pitkospuut" ovat kyllä olleet tänä kesänä tarpeen kasvimaalla ;)
  Sorry toi edellinen kommentinyritys, sekoilin profiilini kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo näyttää paaaljon paremmalta tuossa kuvassa, on siellä ihan älytön määrä kaikenlaista ylimääräistä. Onneksi sain edes muutaman penkin kitkettyä eilen ja tänään olis tarkoitus jatkaa.

   Joo - pitkospuut on tarpeen, nyt sinne ainakin pääsee kävelemään. Täällä tuo kasvimaa on sellaisessa paikassa, missä vesi vaan seisoo - salaojitus mennyt /ceelleen joskus aikoinaan.

   Ei haittaa useampi kommentti =) kyllä niitä tänne mahtuu :D

   Poista