lauantai 20. elokuuta 2011

Pilvistä, tuulta vaan ei sentään sadetta

Tämä päivä on ollut pilvipoutainen. Pitkästä aikaa ei ole tullut pisaraakaan vettä. Vähän sellaisen masentavan näköistä täällä tänään on, tuo maisema tuolla on sellainen tuhkanharmaa, kun nuo pilvetkin ovat sellaisia tumman harmaita. Pilkisti se aurinkokin jossain välissä hetkiseksi näkyviin muutamaksi minuutiksi. Mutta kauaa se ei paistanut - sitten taas jouduttiin katselemaan tummia, synkeän näköisiä pilviä. Tässä on jotenkin sellainen peruspessimistinen olo.

Tänään oli sitten tomaattien keruupäivä, tuolta avomaalta niitä löytyikin ihan kiva määrä. Ei mitään huippusatoa vielä, mutta sen verran kuitenkin, että ei ihan kerralla syödyksi saa. Vähän tuli siistittyä kasvihuoneen ympäristöäkin, sauna lämmitettyä ja yksi marjapiirakka paistettua. Niin ja siivottua kämppä, mutta siinä ne tämän päivän hommat melkein olivatkin.

Pikkuserkku kävi tänään pilkkomassa ne kaupungin kaatamat puut, tai osan niistä, osa on vielä siellä luontopolun varressa pihaan kuljetusta odottamassa. Aika iso pino siitä tuli.Niin ja tuossa on nyt sitten vasta yksi puu pilkottuna. Ei ollut tuokaan puu ollut aivan pienimmästä päästä. Tuo pilkkominen ei kyllä olisi meikäläiseltä luonnistunut millään, ei sen puoleen olisi siinä ukkokullallekin mennyt sormi suuhun - kun ei oikeastaan koskaan ole noita klapihommia tehnyt. Hieno juttu, että on joku, joka nämä tällaiset hommat hanskaa. Pulassahan sitä täällä olisin, jos joutuisin itse puuhommia yrittämään. Ei tässä kunnossa onnistuisi unissakaan moinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti