tiistai 22. toukokuuta 2012

Toinen kasvilaatikko istutusta vaille valmis

Nyt se on sitten tehty, mullat on kärrätty laatikkoon ja se on sitten sitä myöten valmis.


Nyt pitäisi seuraavaksi laatikkoon asukkaat saada. Nämä meidän laatikot ovat aika korkeita, eipähän tarvitse huonoselkäisen isommin kyykkiä. Meni muuten ihan mieletön määrä multaa tuohon. Onneksi niitä ei tarvitse ihan joka vuosi kokonaan vaihtaa.

Tehtiin koiruuksien kanssa kierros tänään tuolla pellolla ja tutkailtiin vähän tarkemmin paikkoja. Löytyi kaikkea mielenkiintoista, koiratkin olivat kierroksen jälkeen lapoja myöten mullassa. Siellä kun piti kaikkea mahdollista kaivaa.

Persiljakin näköjään on talvehtinut yhdessä laatikossa.Siellä kasvaa muutamia tuppaita sulassa sovussa rikkaruohojen kanssa. Alkavat olla nuokin jo sen kokoisia, että ne voisi käyttää. Tarttis varmaan nuo rikkaruohot tosin kitkeä pois jossain välissä.

Meilläkin nyt sitten alkoivat vuorenkilvet viimeikin kukkia, eli kyllä se tästä kesäksi muuttuu.

Ilma on ollut tosi lämmin ja aurinkoinen koko päivän. Tuolla olisi ulkosalla koirien kanssa vaikka kuinka pitkään.


Vaan siinäkin on omat ongelmansa tällä hetkellä - kuva varmaan kertoo miten täällä koiruudet joutuvat nyt oleilemaan. Toinen on aitauksessa, toinen vapaana, muuten ei mistään tulisi yhtään mitään. Ronjalla on juoksut ja tuo poika ei sitä jätä yhtään rauhaan. Se on ollut koirien elo viimeiset päivän kauheaa tappelua ja rähinää, Ronja kun ei pojua lähelleen päästä. Hermot meinaa mennä meikäläiselläkin, mutta onneksi on tuo aitaus, se helpottaa edes vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti