tiistai 15. toukokuuta 2012

Kolmen päivän aikana

Mitä kaikkea ehtiikään keväällä tapahtua kolmessa päivässä…? Valtavan paljon näköjään. Pyörähdin taas pääkaupunkiseudulla pikimmiten. Taas oli pakko käydä, kun piti leikkauksen jälkitarkastukseen mennä. Lauantaina lähdin ja tiistaina tulin, eli melko tarkkaan kolme päivää tuli oltua kustannuspaikalta pois. Kyllä siellä etelässä oli jo melkein kesä, kun vertaa siihen harmaanruskeaan maisemaan, minkä tänne lähtiessäni jätin. Etelässä odottivat hiirenkorvalla olevat puut, osassa oli jo lehdet, ruoho oli vihreää ja niin edelleen.

Hitsi miten hienoa oli tänään tänne tulleessa huomata, että kevät on taas ottanut täälläkin aimo harppauksen eteenpäin. Noita muutoksia ei varmaan edes niin helposti huomaisi, ellei olisi muutamaa päivää muualla.

Nyt täälläkin kukkii jo valkovuokot!Tosin niitä ei tässä tontilla ole kovinkaan monta. Muutama vain sinnittelee tuolla kuusten juurella.

Narsissit, ne harvat, mitä tuolla on jäljellä, ovat aloittaneet kukinnan myös.


Mustaherukkapensaissa on jo pieniä lehtiä!Ja viimevuotinen talvehtinut viinisuolaheinä lavakauluslaatikossa kasvaa kohisten.


Tuo alkaa jo olla sen kokoinen, että sitä voisi jo pikkuhiljaa aloitella satoa korjaamaan =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti