tiistai 21. toukokuuta 2013

Pihapalokärki

Se sitten jäi asustamaan tähän pihapiiriin, se palokärki. Tuossa se käy lähes joka ilta perkaamassa kukkapenkkejäni. On siinä herra palokärjellä hommaa. Ovat meinaan kukkapenkit ihan sellaisenaan talven jäljiltä vielä, itse ei ole ehtinyt niille vielä mitään tehdä.


Jotain vallan hyvää syötävää siellä sitten kai on, kun tuo jatkuvasti käy niitä tonkimassa. Ihan kiva, että siivoaa puolestani, toivottavasti muokkaa maankin kunnolla tuolla touhutessaan. =)


Niin, että on sitten mulla tuossa ihan ikioma pihapalokärki, joka sitten ei edes meikäläisestä paljon hätkähdä. Katsoo vaan pitkään päätään käännellen, ihankuin ihmettelisi, että mikä ihmeen otus tuo on. Kai se kuvittelee, että meikä on ylisuuri lajitoveri. Siis tarkoittaa sitä, että pääsääntöisesti kuljeskelen mustissa itsekin. :D

Puutarhahommatkin on muuten saatu jo aloitettua. Viime viikonloppuna mies kärräsi uutta multaa kaikkiin kasvilaatikoihin ja poisti kasvihuoneen riekaleiksi menneen katon. Tässä ihan lähipäivinä täytyy päästä jo noihin laatikoihin asukkeja istuttamaan ja kylvämään. Aikaa vaan ei tahdo olla riittävästi. No, ehkä ensi viikonloppuna viimeistään…


2 kommenttia:

  1. Palokärki on kyllä komea lintu. Meillä sellainen vieraili kevättalvesta.

    VastaaPoista
  2. Se on yllättävän iso otus ja jotenkin mun silmää viehättää tuo musta-punainen väritys. Ja ihan oon tyytyväinen, veikkaan, että sillä on pesä tässä lähellä, kun ihan joka ilta tuossa käy.

    VastaaPoista