torstai 30. toukokuuta 2013

Vierailijoita


Tänä aamuna klo 5.40, kun availin tietokonetta, tulin vilkaisseeksi ikkunasta ulos. Jotain siellä pusikossa liikkui ja hui hirveetä, pakko oli rynnätä ikkunaan kameran kanssa.

Harvoin on tuonkokoisia vierailijoita pihamaalla, kyllä se vaan on iso elukka tuo hirvi.


Ensimmäinen niistä kerkisi puskien taakse piilon ennen kuin ehdin saada kameran käyttövalmiiksi.

Mutta seuraavat sitten seisahtuivat poseeraamaan tuohon pihatielle.Ilmeisesti kuulivat kameran sulkimen äänen tai jotain, kun tuijottivat pitkään ja hartaasti. 

Sitten siirtyivät hyvässä järjestyksessä pellolle ja siitä sitten sen ensimmäisen seuraksi tuonne pusikkoon.
Neljä niitä oli, ilmeisesti läpikulkumatkalla. Ei niitä enää sitten tuolla näkynyt kun koiran kanssa aamulenkille lähdin. Kiva kun kävivät ja ihan kiva kun eivät istutuksiani isommin tallanneet.

3 kommenttia:

  1. Siinä sitä olikin oiken aamuylläri. Hyvä kun ehdit ottaa kuvat.

    VastaaPoista
  2. Oli se aikamoinen yllätys tosiaan. On niitä varmaan tuossa metsikössä varmaan ennenkin ollut, kun sieltä on iltaisin kuulunut rymistelyä, mutta ensimmäisen kerran noita tuossa pihamaalla näin. Onneksi niillä ei tuntunut olevan kiire minnekään, niin ehti tosiaan noita kuvia napsia. Laatuhan noissa kuvissa on melko huono, kun ovat ikkunan läpi otettuja, mutta en sitten arvannut mennä tuohon ulkosallekaan, kun olivat niin lähellä, parinkymmenen metrin päässä ulko-ovesta...

    VastaaPoista
  3. Isoja ovat, joskus osuin metsässä lähelle hirviemoa ja kahta vasaa. Mielummin niitä katsoo vähän kauempaa!

    VastaaPoista