tiistai 20. maaliskuuta 2012

Siemeniä ostamassa

Viime lauantaina piipahdettiin paikallisessa Agrimarketissa. Siellä oli siementelineet jo paikoillaan odottelemassa innokkaita ostajia. Tutkailin aikani tarjontaa ja valitsinkin sitten pussillisen Sweet 100F1 kirsikkatomaatin siemeniä, tuo lajike kun kasvaa täällä todella hyvin, ihan avomaalla. Tuo lajike on myös ollut parhaimman makuinen, mitä olen kasvattanut.

Kassalle mennessäni huomasin korillisen Thompson & Morgan Ruukkupuutarhan vihannekset siemenpusseja. No eihän siinä auttanut muu kuin alkaa penkoa, utelias kun olin. Päällimmäisenä siinä laatikossa oli paprikan siemeniä ja niitähän minulla ei enää ollut.
Jep, siinä oli korillinen vanhentuneita siemenpusseja kymmenen sentin hintaan. Tuli vähän ostettua paprikansiemeniä…Noissa pusseissa kun päiväys oli Jan2012, siis tammikuu 2012, en voinut vastustaa kiusausta. Pitihän niitä sieltä ottaa ja monta, oletettavasti/toivottavasti itävät ihan kivasti vielä. Vaan eipä tuo paljon harmita, vaikka itämisprosentti olisi pieni, tai eivät itäisi ollenkaan, vajaan euron hinnalla kyllä kannattaa kokeilla miten käy. Kymmenen sentin hinnalla per pussi kun harvemmin siemeniä saa.

Nyt sitten tuli otettua sitten vähän useampaa lajia: Jumbo Sweet, Pyramid, Gourmet, Mini Bell mix ja Summer Salad Mixed. Näistä olen aikaisemmin kasvattanut tuota Pyramid-lajiketta. Oli muuten tujua tavaraa =).  Tarttui sieltä mukaan vielä Purple Ruffles Basilika -pussikin.

Ja nyt ei muuta kuin istuttelemaan ja odottamaan itääkö noista yksikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti