keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Aurinkoista! +8 ja töyhtöhyyppiä järven jää täynnä

Tämä päivä on ollut ihanan aurinkoinen. Räystäät tippuvat vallan mallikkaasti ja lumi sulaa ihan silmissä. Muuttolintuja näkyy päivä päivältä enemmän. Tänään tuolla on ollut isohko parvi töyhtöhyyppiä lepäilemässä järven jäällä, sulan veden tuntumassa.


Ovat levittäytyneet niin laajalle alueelle, että kaikkia ei millään saa mahtumaan samaan kuvaan.

Muita kevään merkkejä on tänään bongattu sitten ihan tuossa pihamaalla. Piharakennuksen seinustalla nousee jo kaikenlaista vihreää kasvintapaista. Siihen kun paistaa aurinko ihan koko päivän ja lumi on sulanut seinänvierustalta melko tarkkaan.

Koko päivä on mennyt ihmetellessä, tosin otin ja järjestin siemenlaatikon. Olisikohan tuolla jotain viitisenkymmentä pussia siemeniä odottamassa kylvämistä. Eli kuluihan siinä päivä rattoisasti miettiessä mikä sitten kylvetään kenenkin kanssa ja mihin. Onneksi tässä ei enää kauaa mene kun pääsee siirtämään taimikasvattamon kasvihuoneeseen. Muutama hassu viikko tai kahdeksan =).

Tällaiset kelit kyllä saisi kestää pitempään, vaan taitaa olla turha moisesta haaveilla. Säätiedotus tuossa lupailee pakkaskelejä tänne nelosvyöhykkeelle, odotettavissa siis nollan kieppeillä olevia päivälämpötiloja ja paukkuvia yöpakkasia. Harmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti