perjantai 11. kesäkuuta 2010

Rusakko vai jänis?

Täällä nelosvyöhykkeellä liikkuu kaikenlaisia tuholaisia. Toistaiseksi tämän vesselin kanssa ei olla oltu napit vastakkain - päinvastoin - tykkään, ainakin tähän aikaan vuodesta. Kas, sen lisäksi, että tämä herra on harvinaisen hauska vesseli seurattavaksi, on se ihan hyödyllinenkin. Syö nimittäin kaikki voikukat nurmikoltani. Yess!

Tässä toissailtana seurailin vesselin puuhia varmaan tunnin. Kaveri kierteli taloa noin kymmenen kahdenkymmenen metrin päässä ja aina välillä pysähtyi syömään voikukkia. Joka kerta kun se tuli tuossa rannassa olevan hiekkaläntin luo - heittäytyi siihen selälleen ja kieriskeli pitkään ja hartaasti. Saatte uskoa, että on muuten vallan hasskunkurinen näky, jäniseläin ketarat ilmassa sätkimässä. Aina noustessaan se pomppasi vähintään puoli metriä ilmaan ja potkaisi pari kertaa takajaloillaan. Sitten muutama kunnon loikka ja uusi potkupomppu. Vallan hassu kaveri.

Oletettavasti menee herran kanssa sukset ristiin viimeistään siinä vaiheessa kun kasvimaallani alkaa olla sen laatuista naposteltavaa, mikä kelpaa tälle otukselle, Mutta siihen asti, hölmöilköön ihan rauhassa pihapiirissä, vaikka se rontti rappusille kakkimassa käykin. =)


Nyt sitten kuukauden kysymys:

Rusakko vai jänis? Kuvien laatu on huono - myönnetään - mutta niin on se kamerakin.

1 kommentti:

  1. Käsitykseni mukaan tuo olisi rusakko, mutta vannomaan en mene, olen niin kädetön noissa...

    VastaaPoista