torstai 13. toukokuuta 2010

On se vaan kiva kauppa - se Lidl

Aika yllättävää, kyseisen ketjun kaupoista olen nyt tänä vuonna löytänyt mielenkiintoisia ja erittäin käyttökelpoisia välineitä ja kaikkea kivaa ja hassua puutarhan hoitoon liittyvää härpäkettä. Nyt ihan viimeiseksi tuli hankittua kasvipidikkeitä.

Pakettiin kuului tuollaisia kivan näköisiä klipsejä kahta eri kokoa ja rulla kasvirautalankaa kasvien sitomiseen yhteensä 61 osaa ja merkki oli Florabest. Hintakaan ei päätä huimannut - alle 4 euroa, jos en väärin muista. Piti ihan heti kokeilla käytännössä, suurin osa tomaateistani kun on jo lähes puolimetrisiä veitikoita, ja tuppaavat nojailemaan vähän minne sattuu.Voiko kasvien tukemien enää tuon helpommaksi tulla?

2 kommenttia:

  1. Heh, mulla on myös käytössä nuo samanlaiset Lidlin "pyykkipojat", pikkusen olin kyllä epäluuloinen, että sinne ne taimet musertuu kepin ja puristimen väliin, vaan eipä, todella toimivia juttuja. Olipa siellä muuten taannoin jo marjapuskiin verkkojakin, ostin niitäkin varalle...

    VastaaPoista
  2. Ihan samaa itsekin niiden kanssa epäilin ja vähän aikaa piti ihan tosissaan miettiä miten päin sen klipsin laittaa. Totta tosiaan, meinasin laittaa väärinpäin, eli sen puristavan osan siihen kasvin varteen ensin. Oli varmaan sellainen blondi-olotila-päivä menossa just silloin. =)

    VastaaPoista