keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kaipais vähän kohennusta…

Pihapiirin nurmikko kaipais vähän kohennusta, jos nyt ei muuta niin ainakin ruohonleikkurin käyntiä. Itse asiassa tuo toinen puoli on huollettavissa enää viikatteella.


Etupihan nurmen on vallannut ärtsy rikkaruohoarmeija. Talon vieressä myös on heinikkoa jo polveen asti. Apua, miten tässä ihan oikeasti näin pääsi taas käymään…

Vanha kasvilaatikkoni tuossa pellon reunalla kaipaisi myös vähän kohennusta.. se kun on vielä puoliksi täynnä piparminttua ja rikkaruohoja.Puolet siitä sentään olen saanut jo raivattua = ) eikä olla vielä ihan edes kesäkuun puolessa välissä. Olenpa tuossa kaivanut liki metrin syvyisiä kuoppia,  juolavehnän penteleet asustaa melko syvällä juurineen täällä meillä. Aikaa vievää puuhaa sano, vaan eipä auta valittaa, tehtävä se on jos meinaa jotain muutakin tuossa kasvatella.

Raparperikin kaipaisi vähän huomiota vissiin. Pääsi pahalainen taas aloittamaan kukintansa niin, etten huomannut vasta kuin kukkaset ovat jo vähän liiankin isoja…Ei kai tässä auta muu kuin heti huomisaamuna ottaa puukko ja lähteä tuota puskaa raivaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti