maanantai 26. toukokuuta 2014

Kun kesä tuli ja meni kans..?

Siinäkö se kesä sitten oli? Toivottavasti ei sentään, vaikka ainakin seuraavat seitsemän päivää näyttävät sääennusteen mukaan melko kylmiltä.

Onneksi olen vasta noita viileän ilmanalan kasveja paiskonut avomaalle ja kasvilaatikoihin. Ei pitäisi tuollaisen viileän sään, eikä melkein nollakelinkään noita juurikaan hetkauttaa.Purjot kasvaa porskuttavat kasvilaatikossa, eivätkä ole viileistä keleistä moksiskaan.

Hopeasipulit puskevat pieniä vihreitä silmuja jo ja muutenkin pihassa ja puutarhassa alkaa olla kesäisen vihreää. Vielä kun saisi kasvimaan muokattua lopulliseen kuntoon ja penkit tehtyä, niin hyvä olisi.

Lopuksi vielä pakollinen raparperikuva - se kun on  jo tähän aikaan vuodesta lähes täysikasvuinen.Kohta pääsee raparperihillon tekoon.


3 kommenttia:

 1. Aika koleaksi tosiaan meni, mutta vielä on toukokuu, joten paljon mahdollista lämpöä on edelleen edessä. Rapskut ovat tosiaan jo isoja. Itsekin ajattelin tehdä loppuviikosta piirakkaa.

  VastaaPoista
 2. Muhkea raparperi:) Hyvää ainesta leivonnaisiin.

  VastaaPoista
 3. Onneksi se viileä jakso oli kohtuullisen lyhyt. Korvaantui tällaisella hellettä-kaatosadetta-hellettä -jaksolla näköjään.

  Raparperit on ihania, sitä aina unohtaa talven aikan, miten nopeasti se kasvaa korjuukuntoon ja joka vuosi ihmettelee miten ihmeessä se on noin iso jo.

  VastaaPoista