torstai 13. kesäkuuta 2013

Kasvismaa

Kasvimaa on nyt uudelleen aidattu jotenkuten, tai sanotaanko, että aidattu riittävästi.
Aidan tarkoitushan täällä on vain pitää nuo kaksi touhottajaa koiraa poissa penkeistä. Hyvin toimii, vaikka tuo kasvilaatikko tuossa edessä onkin koko pituudeltaan aidan osana.

Helppohan tuollaisen laatikon yli olisi koiruuden hypätä, tai vaikka kävellä siitä läpi. Vaan täällä on ihan muut otukset, jotka tuossa laatikossa ramppaa. Kyllä sen vaan niin on ollut, että kerrasta oppivat molemmat koirat, ettei laatikkoon ole asiaa.Porttina tuossa aidassa on tuollainen köynnöstuki. Ihan kätevä tuokin, en tuollaiseen väliaikaiseen aitaan mitään sen kummempaa tarvitse.

Aita, vaikka rikki ihan joka puolelta onkin, toimii loistavasti myös tukena tomaateille, joita nyt olen istutellut aidan viereen muutaman.Nämä kuvassa ovat Glacier -lajiketta, eivät kasva kovin korkeiksi, mutta sen verran kuitenkin, että tukea vähän kaipaavat.

Muuten tuolla kasvismaalla on sitten muutama kesäkurpitsa, pirusti papuja ja maissia ja kamalasti juolavehnän juuria.Kaikkea kivaa siis löytyy, viimeksi mainittuja taidan lähteäkin kuopsuttelemaan pois, nyt kun on sellainen kelikin, että ulkona jaksaa vielä tähän aikaan päivästä paistumatta olla.

2 kommenttia:

  1. Tuohan on hyvä idea käyttää olemassa olevia aitoja kasvien tukena.

    VastaaPoista
  2. Joo, tuleepahan pidettyä aidanvierusta rikkaruohovapaana, kun siinäkin kasvaa jotain.

    VastaaPoista