perjantai 11. marraskuuta 2011

Vetoleikit

Koirat tykkäävät olla täällä maalla, kun on tilaa juosta ja leikkia. Aikaisemmin touhut olivat toki yhtä rajuja kuin nyt, mutta Ronja oli se, joka oli niskan päällä. Osat ovat nyt vaihtuneet. Rocky oli taloon tullessaan 12 viikkoa vanha, ikäisekseen kyllä isokokoinen, mutta huomattavasti pienempi kuin Ronja. Sitten poika otti kasvuspurtin ja nyt 6,5 kuukauden iässä on jo huomattavasti Ronjaa kookkaampi ja painavampi. Aikaisemmin Ronja siis veti poikaa perässään miten tahtoi, kamppasi ja kaatoi aina ohimennen, ihan kevyesti. Vaan eipä tee sitä enää.

Nykyisin leikkiin lähdetään melko varovasti, lähtötilanne on se, että Rocky nuorempana katsoo tarkasti kannattaako esimerkiksi alkaa ottamaan Ronjalta lelua pois - narttu kun voi olla aika ärhäkkä toisinaan.Jos näyttää siltä, että toinen ei ala ärhentelemään vaan aloittaa myös vetoleikin…Poika sitten kiskoo Ronjaneitiä pitkin pihaa…


Jossain vaiheessa neiti sitten iskee viimeisen jarrun päälle ja istuu.


Mutta ei tuokaan auta - ei edes se, että heittäytyy maahan makaamaan. On meinaan sen verran ytyä tuon pojan lihaksissa, että tuollainen kolmenkymmenen kilon sakemanninarttu ei paljon paina kun sitä vedetään.

Tällaista täällä - joka päivä.

2 kommenttia:

  1. Ihana kuvasarja- ja hirveen iso koira, tuo Rocky :O

    Olen taas töissä, tällä kertaa vuorotöissä, joten blogeja ehtii lukea harvakseltaan, mutta täällä käyn. t. Hellu

    VastaaPoista
  2. Toi vauva on tosiaa aika iso - joku kasvupyrähdyskausi sillä on nyt - tulee jotain sentti viikossa korkeutta lisää.

    Voi kiva kun sulla on töitä =) ja kiva kun vielä viitsit täällä vierailla :)

    VastaaPoista