lauantai 12. helmikuuta 2011

Paikallisessa halpakaupassa nelosvyöhykkeellä

Tuli tuossa viime viikolla pariinkin otteeseen piipahdettua paikallisessa halpiskaupassa. Sielläkin oli jo telineellinen siemeniä myynnissä.

Totta kai siinä sitten piti valikoimaan tutustua. Kiroilin siinä aikani hiljaa itsekseni. Näyttäisi olevan niin, että vaihtavat valikoiman vuosittain. Nyt ei ollut enää tarjolla samoja yrtinsiemeniä kuin viime vuonna. Oikeastaan valikoimassa oli tilli ja basilika - siinä ne melkein sitten olivatkin.


Vaikka valikoima ei päätä huimannut, pitihän se arvata - en minä ostamatta pois päässyt. Eli tällä kertaa tuli hankittua pinaattia, avomaan kurkkua, papuja, herneitä, keltaisia porkkannoita ja joitain yrttejäkin.

Hinta oli ihan kohtuullinen per pussi: 65 senttiä on mielestäni erittäin osuva hinta. Näitä Suvipiha siemeniä minulla oli muutama pussillinen viime kasvukaudellakin, jotain salaatteja ja yrttejä. Ihan hyvin lähtivät itämään ja satokin oli ihan kohtuullinen, joten lisää piti saada. Vielä tällä paikkakunnalla on pari kauppaa, joiden valikoimiin varmaan kannattaa mennä tutustumaan. Mutta se saa kyllä nyt odottaa jonkin aikaa, eihän tässä vielä ole kiire mihinkään. Kunhan nyt vielä jostain niitä kultajuurikkaan siemeniä löytäisi. Sitten alkaisikin jo olla kaikki tarpeellinen hankittuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti