lauantai 19. helmikuuta 2011

Jos eilen oli pakkasta, niin tänään sitä vasta onkin ja huomenna kai enemmän…

Heräilin eilen aamulla tapojeni vastaisesti vasta sitten, kun aurinko oli jo sen verran korkealla, että ulkosalla oli jo lähes valoisaa. Pikainen vilkaisu ulkolämpömittariin sai meikäläisen viipottamaan parempien silmälasien hakuun kiiruusti. En siis uskonut silmiäni. Okei, uusi yritys vahvemmilla laseilla, ja piru vie tottahan se oli -37 astetta. Oli sen verran kylmää, että koiruus sai luvan mennä aamutarpeilleen ihan itsekseen. Eikä tuo siellä kauaa viipynytkään, tuli takaisin sisälle kuin rasvattu salama.

Koiraneitikin steppaili ulkosalla siihen malliin, että oli AIVAN liian kylmä - vähän tuo tärisikin sisälle tullessaan. Eihän siinä sitten auttanut muu, kuin heti aamusta kaavojen piirtämisvaihde päälle ja ompelukone esiin. Jossain kohtaa mittaukset menivät hieman pieleen, mutta kyllä siitä käyttökelpoinen tuli.Vähän täytyy hienosäätää ja korjata jossain vaiheessa, mutta kyllä se tuollakin pärjää. Kunnon fleece on pakkasilla poikaa - koirallakin.

Tänään onkin sitten ohjelmassa siivousta, ulkolämpömittarikin näyttää nyt jo melko inhimillisiä lukemia eiliseen verrattuna, ei siellä ole kuin -33. Autoakin voisi vähän koittaa tänään käynnistellä ja pakata. Kohtapuoleen sitä joutuu rynnistämään pikavisiitille sinne Pääkaupunkiseudulle ja sairaalaan. En tykkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti