sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Ykkösvyöhyke ilmoittautuu

Ihan hävettää oma saamattomuus (myös siis tänne raportointi on ollut retuperällä). Sitä saattaisi joku ihmetellä, mistä hortonomi taimia saa, kun ei ole vielä kertaakaan kuluvana keväänä käsiään multaan lyönyt. Onneksi on ystävät! Huomenna haetaan ensimmäiset taimet kotiin. Jee! Ja ehkä sen innoittaman saan myös omat siemenet kylvettyä. Siemenethän on tietenkin hankittu hyvissä ajoin, että esikasvatukselle jää aikaa. Heti kun niitä kauppoihin alkoi ilmestymään. Tässä tapauksessa aika ryntäilee ja nyt täytyy tavata pussien kyljistä, mitkä enää tähän kesään ehtii.

Onneksi myös Äiti Maa on hoitanut hommia puolestani, hyvä tyyppi! Kävin metsässä havaitsemassa, että ensimmäistä satoa päästään korjaamaan jo viikon kahden sisään! Korvasieniä siis nähty, ihan vauvoja toki vielä, mutta kuitenkin. Ja totuushan on se, että en ole koskaan edes moista maistanut, mutta ystävät olen saannut niillä iloisiksi. Toinen totuus on se, että en myöskään ole moisiin edes koskenut, ystävät saavat ihan itse tulla poimimaan herkkunsa.
Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan, en lupaa mitään, mutta toivon kirjoittavani tänne nyt useammin.


1 kommentti:

  1. Ja unohdit mainita, että korvasienet ovat varattuja!! Ihan Aikuisten oikeasti varattuja minulle! Muut älkööt vaivautuko!

    Tsemppiä taimien istutuksiin ja siemennykseen :)

    VastaaPoista