perjantai 30. huhtikuuta 2010

Taas taattua laatua?

Innostuin - Ostelemaan - Taas. Ei sitä wannabe hortonomi muuta voi kuin ostaa, kun Lidlissä on myynnissä kasvihuoneita. Ostin siis pienen Florabest maakasvihuoneen. Tuo ei ole kyllä koolla pilattu, mutta olettaisin sen olevan vallan kätevä apu kun siirtelen valtavaa taimivalikoimaani avomaalle. Osa kasveista kun taatusti on sellaisia, jotka eivät nelosvyöhykkeen kesässä ilman apuja pärjää. Laittelen osan niistä sitten tuonne pikku kasvariin.

Olen laskeskellut, että iso kasvihuoneeni täyttyy totaalisesti eli lisätila on tarpeen. Suunitelmissa on vielä rakentaa tämän kevään aikana toinenkin iso kasvihuone, mikäli kirvesmiestaitoinen apulainen löytyy. Yksin en siihen puuhaan ala, ja ukkokullalla on peukku missä sattuu, silloin kun puuhommia pitäisi tehdä. Yleensä sen vasaran alla ja vasarakin varmaan väärinpäin - ei siis keskellä kämmentä - kuten kotimaisilla. No, ehkä ei sentään, mutta en voinut vastustaa kiusausta kirjoittaa noin.

Siis 180 x 94 x 140 cm kokoinen pienoiskasvihuone. Mahtuu sinne jotain, muutama munakoiso tai paprika ainakin. Hintakin oli kohtuullinen, maksoi peräti 34.99 ja hökötyksellä on kahden vuoden takuukin.

Nyt vaan odotellaan, että kelit paranevat ja pääsee kokeilemaan.

1 kommentti:

  1. Ai täällähän lukeekin, että on jo isompikin kasvihuone, turhaan tuolla sitten varottelin=)

    VastaaPoista