keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Hups..

50.000 kävijän raja sitten näköjään paukkui rikki blogissa ja uusia lukijoitakin on tullut.

Olen tässä muutaman viikon sairastellut oikein urakalla - kausi-influenssat sun muut, enkä ole suonut blogille ajatustakaan, pidin suosiolla sairaslomaa bloggaamisestakin. Nyt sitten ajattelin vilkaista mitä blogille kuuluu ja kuinkas ollakaan iloinen yllärihän se tuollainen on. Tervetuloa vaan uudet lukijat!

Olen saanut haasteenkin, nyt pitäisi vaan repäistä jostain aikaa, että vastaisi noihin kysymyksiin. Tässä vaan tuppaa aika olemaan kortilla, kun on ollut töistä pois pitkään, joutuu venymään sitten iltaisinkin, että saisi rästihommat tehtyä pois. Yritän ehtiä jossain välissä paneutua noihin kysymyksiin ihan ajan kanssa.

Se on muuten ihan kohta kevät! Tänä vuonna en osta siemeniä (joo-joo uskokoon ken tahtoo ;)) Tulevan  viikonlopun ohjelmassa on edellisvuoden ylijäämäsiemenien inventaario ja tarkoitus olisi myös laittaa ensimmäiset pitkän kasvukauden vaativat aloittelemaan itämistä.

Jotain sentään olen aikaan saanut sairasteluista huolimatta. Koiruuksille on tullut tehtyä vaatteita. Enimmäkseen tuttujen karvattomille kavereille, mutta muutama riepu omillekin sitten syntyi siinä sivussa.


Kyllähän koiraneidillä yksi pinkki vaate pitää olla, paukkupakkasia varten. Vallankin kun treenipäivinä voi joutua olemaan kylmässä autossa pitkään omaa vuoroa odottaessa. Palelee ne karvaiset kaveritkin, olen huomannut, vallankin, jos mittari on tuolla jossain miinus kolmenkymmenen hujakoilla. Vaan eipä neiti palele enää kun on hieno fleecepaita.

2 kommenttia:

  1. Koirulineito näyttää niin hienolta uudessa pinkissä asussaan.

    VastaaPoista
  2. Hieno takki, kyllä nyt passaa ulkoilla :)

    VastaaPoista