torstai 16. helmikuuta 2012

Kissanpäiviä, karvanlähtöä ja kipulääkkeitä

Tulipahan käytyä Peijaksessa leikeltävänä. Ei mennyt leikkaus niin kuin Strömsössä, siellä olikin sitten ihan jotain muuta vikaa kuin alun perin kuvista olivat nähneet. Toki oli siellä pieni repeämäkin lihaksessa, mutta enemmän kaikkea muuta epämukavaa. Ottivat sitten olkanivelestä luuta pois - kun oli nimittäin niin pieni tila siellä, ettei tuo olka enää päässyt paljon liikkumankaan. Joku jännealue oli myös pahasti rispaantunut (!) ja jotain muutakin mutten nyt sitten muista mitä. Lopputulema oli, etteivät laittaneet tikin tikkiä - paitsi noihin tähystysreikiin. Kun sille ei sitten muuta kuulemma voi tehdä. Hyvä puoli tuossa on se, että nyt ei tarvitse kättä pitää liikkumattomana päivääkään - heti vaan käyttämään, sen minkä kivulta pystyy. Kipulääkkeet siis on - ja on muuten semmoiset tällä kertaa, että pillerin napattua sitä vaan sitten ottaa ja nukahtaa. Hyvä niin - tuleepahan koisittua univelat pois.

Kissoilla on ihan kivaa täällä Pääkaupunkiseudulla. Nukkuvat päivät pitkät myös. Kai niilläkin sitten on univelkoja. Nukkuvat ja tiputtelevat valtavat määrät karvaa joka paikkaan, missä vain käyvätkin.


Kiya vetelee nokosia kissapetillä päivät pitkät ja sen kyllä huomaa, kissankarvassa löytyy.

Täällä nyt ollaan hissukseen. lepäillään ja toivutaan. Toivottavasti päästään kohta istuttelemaan siemeniä, jotta saa ensi kesän tomaatit sun muut jo kasvun alulle.

Niin ja sairaslomaakin tuli. Kaksi kuukautta nyt alkuun, katsoo sitten miten tässä toipuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti