torstai 4. kesäkuuta 2015

Unohtui ennen ja jälkeen kuvat…

Näinhän se on, sama pää kesät talvet ja mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän emmentaalia alkaa muisti muistuttaa…. :D

Pitäisi tosiaan yrittää muistaa kuviakin ottaa, olisi kiva sitten pitkän ajan kuluttua katsella, jotta tuommoinen se oli ja tuommoinen siitä sitten tuli. Vaan kun ei älyä niin ei..

No, joka tapauksessa tässä olisi nyt ensin kuva lopputuloksesta - ei toki ole vielä sen kummemmin kuosissa, kun en ole vielä päättänyt mitä pläntille tehdään. Jotain, jossain vaiheessa varmaan.. mutta ei vielä. Ai miksi tämä nyt on niin ihmeellinen tämä tällainen multainen alue.. No…Tuossa oli aikaisemmin julmetun kokoinen syreenipuska, siis todella iso puska. Mies sen sitten yhtenä viikonloppuna ”kaatoi”, jätti metriset kannot ja sitten fiksusti kaivoi kuopan ja katkoi juuret ja jätti sen runko/juurimöykyn sinne kuoppaan. Tämä siis oli se tapaus, kun sen lapion rikkoi, rautakangen funktio kun ei jostain syystä vaan ole vuosien koulutuksesta huolimatta mennyt perille…
Siihen se sitten jäi, kuoppa ja juuri/runkomöykky, kun viikonloppuvapaa päättyi ja lähti takaisin pääkaupunkiseudun kotiin. Vähänkös tuo sitten meikäläistä ****tti.

Onneksi poika sitten tuli seuraavana viikonloppuna. Mutta eipä sitä möykkyä saanut millään sieltä kuopasta, ihan liian painava ja ihan liian pitkät kannot. Naapuri sitten ystävälllisesti kävi sille möykylle vähän moottorisahaa näyttämässä ja johan se nousi kierittämällä sieltä, ihan yhden (tosin ehkä normaalia vahvemman) miehen voimin. (Kiitti vaan lapsi :D ei siihen moni olisi yksinään kyennyt.)

Tässä alla kuva ko. möykystä - tosin tässä vaiheessa koko on jo pienentynyt melkein puoleen alkuperäisestä.. Kas kun otin ja näytin sille vähän kirvestä ;).


Tuoli tuossa hoodilla on sen takia, että meikä ottaa taas jossain vaiheessa jonkin astalon, istuu persiilleen ja alkaa hommiin. Kas, kun taas on sellainen aika, ettei paikat kestä kumartelua, nostamista, kävelemistä eikä paljon muutakaan. Mutta istumaan pystyy ja eiköhän sitä jotain aikaiseksi istualtaankin saa.
On siinä tekemistä useammaksikin päiväksi tai viikoksi jopa. Mutta mikäpäs kiire tässä on, on tuota kesää vielä jonkin verran jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti