tiistai 17. marraskuuta 2015

Neljän piikin reissu

Kävin sitten lääkärissä. Kovin mielellään sitä lääkäriin menee viimeistään siinä vaiheessa kun ei autoon kiljumatta kivusta pysty istumaan. Tosin sen verran sitkeä sissi olin, että kolmisen viikkoa sinnittelin ennen kuin annoin periksi ja varasin ajan.

Sillä reissulla sitten piikitettiin oikein olan takaa. Sain kipupiikin lisäksi kolme muutakin: kortisonipiikin lonkkaan, lihasrelaksanttia ja influenssarokotuksen. Aattelin sen rokotteenkin sitten siihen samaan syssyyn ottaa, kun jo valmiiksi siellä terveyskeskuksessa olin. Eipähän tarvitse vasiten enää sitä varten toiste mennä.

Nyt vaan odottelen, että toipumista tapahtuisi. Taitaa tosin olla toiveajattelua, pahimmassa tapauksessa joutuu ensi viikolla raahautumaan terveyskeskukseen uudestaan.
Tuleepahan seurattua pihapiirin tapahtumia enemmän, kun liikkuminen on vaikeaa. Sitä siis jämähtää yhteen paikkaan pitkäksi aikaa ja jos ei muuta, niin laskee lintuja :D


Lintuja täällä onneksi riittää, eipähän tule aika pitkäksi niitä seuraillessa.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kipusi hellittävät. Huonojenkin asioiden hyvien puolien ajatteleminen on hyväksi. Kyllä noita tinttejä jaksaa katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turhan pitkään vaan näyttäisi tämä tila kestävän - taitaa tulla uus reissu terkkarille tällä viikolla, josko vaikka paremmat lääkkeet saisi, täällä kun tuntuu olevan vallalla sellainen käsitys, että "mene apteekkiin ja osta buranaa" ihan joka lääkärillä... :D

      Poista