maanantai 30. toukokuuta 2011

Tekeillä muovitunneli - kasvihuone

Tämä päivä on kulunut taas kaikenlaisen pikkupuuhastelun kanssa, jotenkin tuntuu siltä, että oikein mitään ei ole saanut aikaan. Kauppareissuilla tuhraantui aamupäivästä hurjasti aikaa, mutta saatiin sentään ainakin muovitunnelikehikot väsättyä kasvimaalle. Sinne on nyt rakenteilla kaksi korkeampaa kahdeksan neliön muovitunnelia. Ne riittänevät nyt aluksi, jos ikinä saan ne valmiiksi. Saatiin rungot pystyyn, ennen kuin miehen piti lähteä paluumatkalle pääkaupunkiseudulle. Vielä noissa muovitunneleissa tekemistä riittää. Saattaa käydä niin, että joutuu odottamaan taas apujoukkoja - muovin laittaminen noihin isoihin tunneleihin kun ei yksin varmaankaan onnistu.



Nyt alkaa kasvimaalla olla tunnelia vähän joka lähtöön. Nuo kuvassa etualalla olevat tunnelit ovat Lidlistä ostettuja. Halpoja ne olivat, mutta kovin ovat hentoja virityksiä. Saas nähdä miten kauan kestävät.

Noista isoista muovitunneleista varmaan kirjottelen paremmalla ajalla lisää - siinä on nimittäin melkoisen mielenkiintoinen projekti käynnissä, lopputuloksesta en niin varma ole, mutta jos kaikki menee niin kuin olen suunnitellut, noista tulee ihan upeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti